Avdelinger

Vi har to fine avdelinger hos oss; Loftstua og Kjellerstua.

Loftstua:
Vi er ei avdeling med 28 barn i alderen 3-6år. Våre satsningsområder er skapende virksomhet, friluftsliv og kosthold. Enkelte dager har vi valgt å dele barnegruppen i to, dette for at dagene skal bli best mulig. Vi har to faste turdager hver uke, der gruppene får hver sin tur. Ellers tar vi spontane turer når vi ønsker dette. Den gruppen som er igjen i barnehagen jobber med alt fra forming til matlaging. Vi tilbyr og lager all mat i barnehagen, og vi er opptatte av at alle barn skal delta mest mulig. Vi er opptatte av humor og glede i hverdagen, og hver fredag har vi påkledningsdisco i garderoben. Dette er svært populært hos barn, og de voksne! Omsorg, kjærlighet og respekt står høyt hos oss, og vi har alltid et fang ledig for barna.

Kjellerstua:
Kjellerstua er ei 0-3 års avdeling med 20 barn. Vi har fokus på å skape trygge rammer for barna ved å være gode og nære voksne. Vi har mye humor i hverdagen og er stolte av barnehagen vår. Vi har en egen superheltklubb for 3-åringene der vi blant annet lærer om former, farger, bokstaver, tall og dagligdagse gjøremål.