Kjellerstua gr. grønn

Iselin Kleivvik Liljar

paradiset.kjellerstua@norlandia.com

Har jobbet i Paradiset barnehage siden 2010. Har fordypning i barn og kosthold fra UiN. Brenner for at barn skal ha et variert kosthold, og at voksne skal være gode rollemodeller på området.

Johanna Elske Knutsen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Har jobbet i Paradiset siden høsten 2015. Har mange års erfaring fra jobb i barnehage tidligere. Liker å synge og holde på med forming med barna.

Merethe Leirvik

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Har jobbet i Paradiset siden august 2019.

Kjellerstua gr. rosa

Lena Pettersen

Stilling: Pedagogisk leder

Har jobbet i Paradiset siden august 2019. Har fordypning i småbarnspedagogikk. Har tidligere jobbet i friluftbarnehage. Liker å jobbe for at barna skal få være aktive, undrende og utforskende i naturen.

Renate Eriksen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Har jobbet i Paradiset siden desember 2011. Liker å jobbe med barn og trafikk gjennom Tarkusopplæring. Tar gjerne med seg barna ut i skog og mark.

Maria Dahl

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Har jobbet i barnehage siden 2013. Har jobbet i Paradiset siden august 2014. Er utdannet idrettspedagog og brenner for en aktiv og sunn hverdag for barna.

Loftstua

Hallvar Jonny Røbekk

Stilling: Pedagogisk leder

Ble fast ansatt i Paradiset høsten 2015. Tuller og tøyser med barna og synes humor i hverdagen er viktig.

Rebekka Kvalvik Hanssen

Stilling: Pedagogisk leder

Har jobbet som pedagog i Norlandia siden 2015. Har jobbet i Paradiset siden august 2018. Har fordypning i mangfold og mestring. Liker å være aktiv ute og er glad i skapende virksomhet.

Tone Olsen

paradiset.loftstua@norlandia.com

Har jobbet i barnehage siden 1998. Har jobbet i Paradiset siden oppstart april 2010. Er glad i å være ute og går gjerne på tur med barna.

Tina Meyer

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Har jobbet i Paradiset siden April 2010. Er verneombud i barnehagen. Liker sang og musikk,og tar gjerne en dans med barna.

Marius Paulsen

Lisa Johansen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Har jobbet i Paradiset siden januar 2020.

Loftstua - Utegruppa

Hallvar Jonny Røbekk